pic

EtäRopecon

Ropecon 2020 järjestetään virtuaalisena!

Vaikka heinäkuulle Messukeskukseen suunniteltu lähitapahtuma jouduttiinkin perumaan vallitsevan koronatilanteen sekä hallituksen yleisötapahtumille asettamien rajoitusten vuoksi, ei vuosi 2020 jää kokonaan ilman ropecon-kokemusta: alkuperäisenä con-viikonloppuna alkunsa saa historiassaan ensimmäinen virtuaalinen EtäRopecon! Liity rohkeasti mukaan fiilistelemään virtuaalisen conin tunnelmaa ja kurkkaamaan ohjelmatarjontaamme – olitpa sitten jo kokeneempi con-kävijä, tai vasta tänä vuonna ensimmäistä kertaa Ropeconissa käyntiä suunnitellut uusi tuttavuus!

Milloin?

EtäRopecon järjestetään verkossa alkuperäisen Ropecon 2020 tapahtuman viikonloppuna, eli 24.-26. heinäkuuta 2020. Etäohjelma alkaa perjantaina avajaisilla klo 17 ja loppuu sunnuntaina klo 17 alkaviin päättäjäisiin.

Missä?

EtäRopeconin ohjelmaa voi seurata monien eri verkkoalustojen, kanavien ja sovellusten kautta, mm. Discord, YouTube, BoardGameArena ja Twitch. Lisätietoa käytössä olevista alustoista ja niiden ohjeet löytyvät täältä.

Kenelle?

EtäRopeconiin ovat tervetulleita kaikki roolipeleistä kiinnostuneet ikään tai kokemuspisteisiin katsomatta.

Mitä EtäRopeconissa voi tehdä?

EtäRopeconin ohjelmatarjontaan kuuluu niin aikataulutettuja puhe- ja spektaakkeliohjelmia, kuin myös vapaamuotoisempaa peliohjelmaa. Lisätietoa EtäRopeconin ohjelmasta löytyy täältä.

Miten voin osallistua?

EtäRopeconin ohjelmaan voi osallistua monella tapaa: voit seurata puheohjelmaa yhdessä muiden kanssa, osallistua roolipeliaiheisiin keskusteluihin, kokeilla etäroolipelaamista tai osallistua vaikkapa etäturnaukseen. Lisätietoa eri ohjelmista ja niihin osallistumisesta löytyy Ohjelma ja Peliohjelma-sivuilta sekä ohjelmaoppaasta. Lisätietoa voit kysyä myös sähköpostitse: ohjelma@ropecon.fi

Maksaako EtäRopecon?

EtäRopecon on pääsymaksuton tapahtuma.


Muut tapahtumat

Ropeconille on tullut paljon kyselyitä muiden tapahtumien järjestämisestä, joita useat tahot olisivat halukkaita järjestämään Ropecon-viikonloppuna. Meistä on ihanaa, kuinka monet ovat hypänneet mukaan keksimään ideoita, joilla Ropeconin puuttumista pystyttäisiin paikkaamaan. Tässä hieman meidän ohjeitamme, jos haluatte järjestää jotain tapahtumia tuona viikonloppuna.

Ropecon peruttiin lähitapahtumana hyvästä syystä eli ihmisten turvallisuuden takia. Tämän vuoksi emme lähde virallisesti tukemaan tai järjestämään muita tapahtumia kuin oman EtäRopecon-tapahtumamme tuona viikonloppuna. Jos haluatte järjestää jonkin roolipelaamiseen liittyvän tapahtuman Ropecon-viikonloppuna, pyydämme muistamaan seuraavat asiat:

  1. Koronaviruksen aiheuttamat turvallisuustoimet.
  2. Riittävät turvavälit ja hygienian.
  3. Sisätiloissa ihmismäärien rajoitukset.
  4. Turvallisemman tilan ohjeet ja häirinnänvastaisen linjauksen: https://2019.ropecon.fi/kavijalle/turvallisuus-ja-viihtyvyys/
  5. Ropeconin arvot: tasa-arvo, yhdessä tekeminen, innostavuus ja monimuotoisuus.

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä!

ropecon2020@ropecon.fi