pic

Taiteilijatori

Virtuaalinen taiteilijatori EtäRopeconissa

Taiteilijatori toteutetaan tapahtumaviikonlopun aikana etänä Ropeconin nettisivuilla. Tervetuloa tekemään upeita löytöjä, tutustumaan lahjakkaisiin taiteilijoihin ja käsityöläisiin sekä tukemaan heidän työtään!

Alla olevasta listauksesta löydät Taiteilijatorin taiteilijat! 


Taiteilijatorin artistit 2020

Apila Pepita Nettikauppa: https://apilapepita.storenvy.com/

Portfolio: https://apilapepita.com/

Instagram: https://www.instagram.com/apilapepita/

Olen helsinkiläinen sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja tatuoija!

Piirrän ylisöpöjä fantasiaolentoja kaikissa sateenkaaren väreissä. Suloisista kuvituksistani löytyy postikortteja, avaimenperiä, tarroja ja taideprinttejä. Kuvituksissani välittyy usein feministiset arvoni ja teen queer-teemaisia kuvia.

Teen queer-feministisiä sarjakuvia ja kirjoja jotka käsittelevät usein mielenterveyttä ja LGBTQAI+ -ihmisten kokemuksia. Synkkäsävyinen sarjakuvakirjani MOSSDASH kertoo muunsukupuolisesta seksityöläisestä.

Dice Guts https://diceguts.storenvy.com Käsityönä tehtyjä artesaaninoppia! Dice Gutsin missio on kaapata entropian ja rumien villapaitojen olemus noppa muodossa. Valikoimasta löytyy myös avaimenperiä ja pinssejä.
Fairy Trade Coffee https://gumroad.com/fairytradecoffee Our names are Chride Lassheikki and Sandra Waller. Together as Fairy Trade Coffee we create speculative fiction, comics, games and illustrations out of Helsinki. But first, coffee! In our shop you’ll find stickers, comic zines, prints and postcards with fantasy, nature and sci fi themes for all ages. We also do custom character commissions. Here be dragons!

Olemme Chride ja Santtu – yhdessä olemme Fairy Trade Coffee, spekulatiiviseen fiktioon keskittyvä sarjakuva- ja kuvitusduo Helsingistä. Gumroad-kaupastamme löydät tarroja, sarjakuvaa, printtejä, postikortteja ja muuta fantasia-, luonto- ja skifi-aiheista kaikenikäisille. Teemme myös tilauksesta hahmokuvia. Täältä löytyy lohikäärmeitä!

Jani Mutikainen https://www.janimutikainen.net/

https://www.facebook.com/ArtJaniMutikainen

https://www.instagram.com/janimutikainen/

Sivuillani esittelen pääsääntöisesti akryylimaalauksiani, joissa usein innoittajana fantasia, kauhu, elokuvat, sarjakuvat. Ihminen hahmona kiehtoo ja erityisesti olisi kiva löytää kauneus kauheudesta ja toisin päin.

Kaikki kotisivujen teokset ovat myynnissä, ellei kuvauksessa toisin mainita.

KaaoksenKorppi https://www.instagram.com/kaaoksenkorppi/

https://www.etsy.com/shop/KaaoksenKorppiArt

(ent. RavenGuardian) Eläintarinoiden taiteilija! Löytyy mm. Soturikissat, Hopeanuoli ja Ruohometsänkansa fanarttia. Myös joitain muita fantasia, eläimet, pelit ja anime aiheista. mm. Tarroja, charmeja, kortteja, pinssejä sekä omakustanne fantasiakoirasarjakuvani ensimmäinen osa. Lisää tulee. Teen myös tilareita!
Micasdeco https://www.instagram.com/micasdeco/

https://www.etsy.com/shop/micasdeco

Micasdecolta löydät käsintehtyjä hartsikoruja, – avaimenperiä, ja – kodinkoristeita! Koruissa esiintyy muun muassa kolmisilmäisiä kissoja ja eläinten kalloja, kun taas avaimenperistä löytyy enemmän hempeitä sävyjä.

Otan vastaan innolla myös tilaustöitä!

Valmiita koruja ja muita esineitä pääset ihastelemaan Etsy-kaupassani ja Instagramissani!

Neo Aarnikotka https://neoaarnikotka.carrd.co/ Voit löytää sivuilta charmeja, tarroja sekä magneetteja. Tuotteiden teemoissa vahviten näkyvillä ovat fantasia, värikkyys ja eläimet.

You can find charms, stickers and magnets from the site. Fantasy, vibrance and animals are the most central themes to the products.

OwlCraftian Käsityöt: https://www.etsy.com/shop/OwlCraftian
Taide/ printit: https://www.redbubble.com/people/Adalgeus/shop?asc=u
https://society6.com/adalgeus
Mistä minut löytää:
https://linktr.ee/adalgeus
OwlCraftian on yhden naisen ylläpitämä pieni verkkokauppa Etsyssä. Tuotteisiin kuuluu suomalaisista vanhoista penneistä tehtyjä korvakoruja, keraamisia riipuksia, sekä kangasmerkkejä esimerkiksi haalareihin ommeltavaksi.

Nyt kuponkikoodilla BDAYOWL -15 prosenttia hinnoista ja 1€ postikulut koko heinäkuun ajan!

PastelPasty Etsy:  https://www.etsy.com/shop/pastelsspectrum
Nettisivu:  https://pastelpasty3.wixsite.com/mysite Instagram:  https://www.instagram.com/pastelsspectrum/
Heippa! Minulta löytyy kaikkea söpöä fanartista originaaliin ja kaupassani on sekalainen lajitelma kaikenlaista, kuten postikortteja ja avaimenperiä! Nettisivuiltani taas löytää portfolioni ja commission infoni jos niistä kiinnostuu! Toivottavasti kaupastani löytyy jotain sinullekin! <3
SaQe https://saqe-art.com/
https://www.instagram.com/saqeart/
Olen SaQe -taiteilijanimellä netissä pyörivä taiteilija Oulusta! Pääpainoni on paperisissa eläinmuotokuvissa ja fanitaiteessa. Fanitaiteen puolelta löytyy niin Hopeanuolta, Game of Thronesia, Prätkähiiriä ja Okamia. Teen myös tilaustöitä. Tervetuloa tutkimaan kotisivujeni sisältöä!
Sefie Art – Sefie Rosenlund Verkkokauppa: https://www.etsy.com/shop/SefieRosenlund

Verkkosivut: http://sefieart.net

Sefie on harrasteleva taiteilija, joka tekee digitaalisia maalauksia rouhealla otteella. Sefien sydäntä lähellä on spefi ja videopelit, mikä näkyy vahvasti kuvien aiheissa. Verkkokaupasta löydät taideprinttejä ja -postikortteja sekä magneetteja. Koodilla ROPECON2020 saat vieläpä 10% alennusta!
Susanna Maria M. aka prinsessastro https://www.etsy.com/uk/shop/prinsessastro (lähinnä originaali zinejä)

https://www.instagram.com/susansartshop/ (kaikki valmiiksi printatut/tehdyt tuotteet)

Olen melko uusi kasvo taidekujapiireissä. Aloitin kujailuni Tampere Kupliissa muutama vuosi sitten.

Pääaiheeni ovat fanitaide ja erilaiset olennot. Ensisijaisesti teen digitaalista taidetta, mutta joskus traditionalisiakin ilmestyy. Lempiaiheitani on Pokemon, omat alkuperäiset hahmoni ja Monster Hunter. Taidekujailu on mukava lisä taideharrastukseeni.

Tervakatit https://tervakatit.wordpress.com/

https://www.instagram.com/tervakatit/

Teemme keskiaikaan ja magiaan liittyviä tuotteita, muunmuassa ruttomaskeja, taikasauvoja, tekstiilituotteita ja puutöitä.  Estetiikkamme on taianomainen, historiallinen ja synkän kuriositeettimainen. Teemme myös tilaustuotteita! Tuotteisiimme voit tutustua Tervakattien sivuilta taikka Instagramista. Tervetuloa tutkimaan!

 

Pyrograafikko Facebookin tuotekansio: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2635306200041775&type=3&__tn__=-UC-R
Facebook: https://www.facebook.com/pyrograafikko
Tumblr: pyrograafikko.tumblr.com
Helsinkiläis-oululainen Pyrograafikko valmistaa puulle polttokaiverrettuja taide- ja käyttöesineitä muun muassa Taru Sormusten Herran, Game of Thronesin, Skyrimin sekä monien muiden fandomien innoittamana. Valikoimassa mukana tuotteita myös mytologian sekä okkultistisen estetiikan ystäville. Tilaustyöt ovat avoinna (Cthulhu-kuksa, Ouija-leikkuulauta tai omistuskaiverrettu voiveitsi? Mitä keksitkään!)